Svar på et let spørgsmål og deltag i lodtrækningen om hovedpræmien, som er et gavekort på 4.000 kr. til Michelin-restaurant samt om månedlig præmie på 2 x gæstebilletter til Grøn Koncert (værdi 800 kr.).

Photo

Konkurrencen er direkte fra Arriva.

Find de tre par og vær med i konkurrencen. Præmien er et års abonnement på Falck Sundhedshjælp (værdi: 3.588 kr.). Vil du gerne have sundhedshjælp uden ventetid? Så er Falcks sundhedshjælp lige noget for dig!

Photo

Skynd dig se om du kan klare spillet.

Tilmeld ApoPros nyhedsbrev for at deltage i konkurrencen om 1.000 kr. gavekort til kosttilskud.

Photo

Deltag nemt og hurtigt.

Bliv klogere på kræftsagen og vind. Så kan du også blive en del af cykelfesten i Danmark. Svar og vind præmier for over 14.000 kr. Måske bliver du den heldige vinder af VIP billetter til målbyen i Sønderborg?

Photo

Deltag i den gode quiz fra Kræftens Bekæmpelse.

Deltag i Velkommen´s store konkurrence om et gavekort til et 3-dages storbyophold i Europa for 2 personer og bliv kontaktet med et godt tilbud telefonisk på dine energiløsninger. Klik her og deltag med det samme!

Photo

Deltag nemt og hurtigt. Måske du vinder?

Du skal have flere kroner op af lommen i dag når køleskabet skal fyldes. Priserne på dagligvarer er nemlig steget og vil fortsætte med at stige i 2022. Derfor har du nu muligheden for at vinde dagligvarer for 5.000 kr!

Photo

Vær med i lodtrækningen om 5.000 kr. gavekort.

Foråret er kommet, så nu er tid til at nyde verden med en rejse til Paris. Deltag i konkurrencen og vind en rejse til Paris værdi 5.000 kr. Vind en rejse til Paris med Grow Energy. Det tager kun to minutter at deltage. Alle deltagere vil modtage et godt tilbud på billig og grøn energi. Kom til Paris med Grow Energy. Vind et gavekort på 5.000 kr. så er du godt på vej til Paris.

Photo

Deltag nemt og hurtigt i konkurrencen.

Nu kan du deltage i OiSTERs forårskonkurrence! Fuglene synger, blomsterne springer ud og dagene bliver længere. Derfor er Oister i ekstra godt gavehumør og udlodder en attraktiv præmie i deres forårskonkurrence. Du skal blot skrabe 3 ens og så er du med i konkurrencen om en iPad pro 12,9 5 GEn 128 GB Silver til en værdi af 10.230 kr.

Photo

Skynd dig skrabe og se om du vinder.

Nu har du chancen for at forkæle dig selv og én du holder af med et weekendophold på et valgfrit spa for to personer.

Photo

Deltag nemt og hurtigt

Svar på 3 spørgsmål og deltag i lodtrækningen om et Falck Sundhedhjælp til værdi af 2.148,- Lad dig ikke begrænse af skavanker, smerter eller bekymringer.

Photo

Deltag let og hurtigt.

Er du træt af de stigende benzin priser? Så har du nu muligheden for at vinde 3 måneders forbrug af benzin, til en samlet værdi af 5.000 kr!

Photo

Skynd dig deltage i konkurrencen.