Svar på et let spørgsmål og deltag i lodtrækningen om hovedpræmien, som er et gavekort på 4.000 kr. til Michelin-restaurant samt om månedlig præmie på 2 x gæstebilletter til Grøn Koncert (værdi 800 kr.).

Photo

Konkurrencen er direkte fra Arriva.

Nu kan du vinde en Centurion Basic elcykel med 7 indvendige Shimano Nexusgear og samtidig modtage gode tilbud på e-mail, sms, telefon og sociale medier. Cyklen har aluminiumsstel, fodbremse samt forhjulsmotor og har en værdi til 12.499 kr. Perfekt til at bykørsel eller længere cykelture i naturen.

Photo

Deltag nemt og hurtigt.

Overvægt er en af de største årsager til kræft – men siger du ja tak til lidt mindre, gør du noget godt for dig selv. Swipe og vind præmier fra Coop, 7-Eleven og Alt for damerne.

Photo

Deltag i konkurrencen fra Kræftens Bekæmpelse.

Nu har du chancen for at vinde en Raleigh Darlington elcykel til en værdi af 12.499 kr. og samtidig modtage gode tilbud på e-mail, sms, telefon og sociale medier.

Photo

Deltag og se om du vinder elcykel.

Få varmen i den kolde vintertid og deltag i OiSTERs VINTERSKRAB! Skraber du 3 ens, er du med i lodtrækningen om en iPhone 13! Du kan deltage hver dag fra den 10. januar 2022 t.o.m. den 13. februar 2022 for at øge din chance for at vinde.

Photo

Husk at skrabe med. Klik ind nu.

Er dit hjem sikret mod indbrud og brand? Skynd dig tage alarmtesten og sikre dit hjem til julen.

Photo

Tag testen nemt og hurtigt.

Svar på 3 spørgsmål og deltag i lodtrækningen om et Falck Sundhedhjælp til værdi af 2.148,- Lad dig ikke begrænse af skavanker, smerter eller bekymringer.

Photo

Deltag let og hurtigt.

Du kan nu vinde en lækker iPhone 13 til en værdi af 6.999 kr. Du vælger selv, hvilken farve du vil have!

Photo

Deltag nemt og hurtigt.

Deltag i konkurrencen om et 55 ” QLED TV fra Samsung!

Photo

Deltag nemt og hurtigt.

Skrab 3 ens og deltag i konkurrencen om en skattekiste fyldt med 4 kg lækker chokolade. Efterfølgende bliver du kontaktet med et godt tilbud fra Velkommen.

Photo

Deltag og skrab dig til juleslik

Står din forening, hold eller fællesskab og mangler økonomisk støtte i en hård coronatid?Frygt ej! Vi har løsningen. Klik ind og læs mere.

Photo

Husk at deltage.